Morgonpass | Fixa Formen med Amanda

Fixa Formen med Amanda

Annons

Morgonpass

IMG_6548.JPG

Kickade igång dagen med ett axel- och tricepspass på gymmet kl 8. Lööördagsfeeling? nej. 
Jobbar på 3 idag mellan 10-18 och efter det kommer ju två tjejer som jag jobbade på Media Markt i Linköping hem till mig på lite mys 🙂 Så det va bara att kliva upp imorse, för passet skulle genomföras! Hade vilodag igår så kroppen kändes riktigt fin idag. Blev totalt sett 12 set triceps och 9 set axlar, sen va det dax att slänga sig i duschen och kila iväg.

Hoppas ni får en underbar helg!
Puss

IMG_6456.JPG

IMG_6453.JPG

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lisashealthspo

    Åh så härligt! Morgonpass är alltid lite smått smärtsamma men känslan efteråt är ju bara SÅ värt det!! Hoppas du fick en bra lördag! 🙂

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats