Livskvalité | Fixa Formen med Amanda

Fixa Formen med Amanda

Annons

Livskvalité

Vilken jävla söndag det blev. Sovmorgon, en nap, lite experimenterande i köket, lite jobb med några PT-onlinekunder, ett stört jävla bra bröstpass och en burgare i min ensamhet framför tvn. Bröstpass amanda ekbergcelsius fixa formennordic club norrköping
Svettig röv #blondhairdontcare

Folk snackar om att det är tråkigt att laga mat till sig själv? Är jag dyng ego eftersom jag lagar festmåltider till mig själv? Varför inte göra det så gott och underbart som möjligt liksom. Vitlöksbrödet dödade mig. Hur gott kan det va!! Shit.

hamburgareIMG_6654

OCH! Middagen är enligt kostschemat (bortsett från brödet…) 200g nötfärs, 100g potatis och sen en grönsallad. 

Nu ska jag bara chilla framför tvn och ladda för imorgon. Kl 8 har jag ryggdejt med Emelie på gymmet och kl 10 drar jobbdagen igång med dagens första PT-kund. 
PUSS!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats