Ryggpass med en riktig krutbrud | Fixa Formen med Amanda

Fixa Formen med Amanda

Annons

Ryggpass med en riktig krutbrud

Fan va gött det ska bli att ha träningsvärk i ryggen på julafton!
Jag började nämnligen dagen med att mosa rygg med Emelie och där ligger man i lä när det kommer till överkropp. Satan vilken jävla  krutkärring!!

fixaformenemelie carlsson norrköpingIMG_6671
Emelie carlsson
Vi är vackra flickor.  Hittade en selfie också så antar att tanken va att jag ska lägga upp den med 😉 :*

Ne men kroppen känns helt underbar nu! Jag laddade med proteingröt och keso innan passet i daglig ordning och kl 8 drog vi av det. 1 h 15 min och sen va vi fan slut. Jag brukar ju lägga upp mina pass så att jag blandar 6or, 8or och 12-15 reppare, så efter att ha kört typ 6 set 6or så frågade jag om vi skulle gå upp och köra några tolvor och fick då till svar: “Nej för fan, vi kör tungt genom hela skiten!” Så 7 övningar mosade vi igenom aptungt, snacka om att man va hög på adrenalin och enorfiner efter det!

Matlåda fixa formen

Nu har jag haft 3 PT-kunder och ska avnjuta min underbara låda med gårdagens lax innan jag drar igång med nästa! 
PUSS!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats