PWOCRUCH | Fixa Formen med Amanda

Fixa Formen med Amanda

Annons

PWOCRUCH

IMG_7067.JPG

Väkte min lilla kropp imorse med min nya kärlek. Nutraminos nya PWO med smaken Pink Lemonad. Hur underbart är det inte ligga och dra sig lite i sängen, sippa på en lemonadjävel och bara känna hur det börjar krypa i kroppen och att kroppen skriker efter gymmet? Bästa kombon!

Dock va det ett kompliteringpass som stod på agendan. 1 h cardio som inte avverkats än denna vecka och sen lite mage och vader. Har inte kört specifikt mage på över en månad men det verkar inte som att den lidigt så mycket för det. När jag tränar som fokuserar jag extremt mycket på andning och magstöd, vilket gör att magen får sin dos av träning varje pass man kör och det år något som jag även jobbar mycket med mina PT.kunder med. Jag har blivit extremt mycket starkare sen jag började andas rätt i alla övningar, så här finns det faktiskt en liten “genväg” för en bättre fysik 🙂

cardio fitnessIMG_7085.JPG

Efter det så drog jag och köpte en glödlampa till bilen (efter att ha åkt med ett framlyse i två veckor..) och sen tog jag svängen förbi mataffären och kompleterade lite till kvällens middag. Jag ska bjuda Jossan på middag ikväll och tanken är att det ska bli nötfärsbiffar med sötpotatispomme och vitlöksbröd! Jag skulle lätt kunna leva på bara sötpotatis för tillfället. Har ni smakat att göra de i ugnen som snacks och sen pudra på lte kanel? DÖDEN…

IMG_7092.JPG

Nu sitter jag hos mamma på hennes jobb och får håret fixat. Självklart med lite nödproviant både till henne och till mig 😉 Utväxten ska färgas och mina hairtalk ska sättas om 🙂

 

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats