Rygg och lite röv | Fixa Formen med Amanda

Fixa Formen med Amanda

Annons

Rygg och lite röv

Tjaa!
Jag hade vekligen ett klockren slut på helgen. Jossan jobbade till 18 så när hon kom till mig så va jag nästan helt färdig med maten. Min nya älsklingsmat. Nötfärsbiffar med hackad lök i och ugnsbakad sötpotatis och sallad. Det är hur lätt som helst att göra. Jag hackar en gul lök, blandar det med 1 kg nötfärs, kryddar med min smokedpaprika krydda, paprika krydda, grillkrydda, lökpulver, vitlök, salt och peppar  och blandar sen i 1 dl äggvita. Sen är det bara forma härligheten till biffar och steka! Under tiden ligger sötpotatisen uppskuren i klyftor i ugnen på 225 grader och gottar sig och när biffarna är klara så är potatisen helt underbar!

Sen satt vi bara och mös och snackade skit resten av kvällen 🙂

IMG_7102.JPG

Morgonen igår va helt underbar. Jag laddade md gröt i sängen framför tvn och tog mig sen till gymmet tidigt, vilket gjorde att jag  hade 2 timmar och 30 min på mig att träna och käka innan dagens första kund. Så ryggpasset blev ett riktigt jävla drömpass. Jag älskar att köra på förmiddagen för kör jag efter jobbet så har jag sån jävla hemlängtan så jag bara vill dra av skiten snabbt, men nu hade jag all tid i värden!

Jag började med 4 set chins och sen gick jag nog på nästan varenda jäkla ryggövning i gymmet. Helt underbart! Kände mig sjukt stark genom hela passet och körde mestadels 6-8 rep med några inslag av 12-15 rep. Älskar verkligen att köra tungt under ryggpassen. Det, ben och bröst är de muskelgrupper som jag får bäst kontakt i när jag kör tungt. 

IMG_7107.JPG

Sen rullade dagen på av bara farten. 3 PT-kunder på rad, ett återmöte och ett möte med en potensiell sammanbetspartner var vad jag hann med. 

IMG_7135.JPG
Jag körde det 12:e och därmed sista passet i ett av mina paket med en tjej igår och fick efter det den här fina buketten. Det känns faktiskt overkligt att gå hem med en sån här blombukett  efter att bara ha gjort det man älskar. Jag är så jävla glad att jag har hittat det jag vill jobba med. Att se den här PT-kunden utvecklas till nästan en helt annan tjej i gymmet under dessa 12 pass har varit helt otroligt. Det har verkligen lyst i hennes ögonen när hon lyckats kötta de sista extra som hon egentligen känt varit omöjliga så den synen skulle ha varit tack nog!

Efter sista kunden så lånade jag mammas bil och åkte till jysk för att köpa nytt täcke och ny kuddar olch gud som jag mådde i natt. Fluffigaste och lättaste täcket i värdshitorien och sen slog jag til med en sån här CP-kudde som är stenhård i gummi men som formar sig lite efter skallen. Helt underbar. Låg blixtstilla haha. 

Idag började jag dagen på gymmet igen men slängde i mig BCAA innan passet och sparade gröten till efter. Det känns sådär lagom lyxigt att sitta på jobbet och käka kall gröt ur en shaker, men faktum är att det faktiskt smakar helt underbart! Jag älskar ta mig fan gröt. Har käkat det varje dag nu i 3 månader och bara varierat proteinet lite och jag längtar fortfarande till morgonen varje gång jag lägger mig för att jag vet att min älskade gröt väntar! Kanske lite sorgligt, men dumt att förneka sanningen 😉

Idag jobbar jag min sista dag på 3. Känns lite overkligt men jag ska bara mysa igenom dagen och njuta av mina kollegor 🙂

IMG_7159.JPG

IMG_0117.jpg

PUSS

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats