Resultatet av 12 PT-timmar under 2 månader och ett kost och träningsschema | Fixa Formen med Amanda

Fixa Formen med Amanda

Annons

Resultatet av 12 PT-timmar under 2 månader och ett kost och träningsschema

Idag blev det en sån CP-arbetsdag med 9 kunder varav första kunden 6.15 och sista till klockan 19, och sen lite mail på det. Så det blev med andra ord en träningsfri dag för mig!  Men jag kunde inte fått ett bättre avslut än nu. 

 Idag körde jag och Caroline vårt 12:e och sista pass från det ”paket” hon köpt av mig som innehöll 12 PT-timmar, ett kost-och träningsschema. Det är på dagen två månader sen vi körde vårt första pass och kvinnan levererar det här!! 😍 Hon kontaktade mig med målet att bli starkare och bli mer ”smäck” och båda delarna har hon minst sagt blivit! -10 cm över naveln är borta, -7,5 runt midjan och 4 cm runt låret har också försvunnit och hon har utvecklats något enormt i sin träning. Jag tror aldrig att Caroline för 2 månader sen kunde se sig själv be om att få köra marklyft det sista passet! Du är fantastisk och jag är så himla glad som fått ditt förtroende! 💕

  

Kommentarer

Kommentera

  1. Ebba

    Måste bara få säga, att jäklar vad du inspirerar mig! Inte bara för att du har en grym kropp och fysik utan för du verkligen utstrålar glädje och värme. Du verkar vara en fantastisk människa och man blir bara så pepp och allt vad det innebär av att se dig.
    PS. Grymma resultat på din klient :-)

Annons
stats