Lyckan av att pressa och ta i | Fixa Formen med Amanda

Fixa Formen med Amanda

Annons

Lyckan av att pressa och ta i

Idag hade jag lyxen att själv bestämma när jag skulle lägga min träning eftersom jag inte har första kunden för än 15.30. Så igårkväll ställde jag klockan på 6 för att antingen gå upp och träna eller sätta mig och jobba med upplägg beroende på hur kroppen kändes och vet ni. Jag va inte det minsta träningssugen haha så det blev det sistnämda!

Det va så jäkla skönt att ligga kvar 30 min extra bara för att jag kunde, äta frukosten hemma i lugn och ro och sen bara öppna datorn i morgonrocken och sätta igång!  

 
Dock dröjde det inte länge för än tningssuget började smyga sig på och kl 10 typ exploderade jag och drog till gymmet!   

     
 Nöjd med mina tjugor på 70kg i sumomark. Nästa vecka ska det läggas på och jag ska satsa på 15 rep.

Nu är jag precis hemkommen och känner mig så jäkla lycklig. Det är lustigt vad träning faktiskt kan göra med en! Under föreläsningarna jag hade försökte jag att på något sätt beskriva det, men man låter fan dum när man säger att man mår så jäkla bra av att ta i? 😝 det måste liksom upplevas! 

Dödade i alla fall benen, så nu står potatisen på spisen. Jag ska ta en dusch och sen sätta mig ned och käka och fortsätta med uppläggen innan dagen med kunder börjar! 

Puss! 

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats